Söndag
18
September 2022
Rival Stockholm

Vad blir det för mord Live

OBS! NYTT DATUM!
Köpt biljett gäller till det nya datumet eller återlöses senast 3/3 2022. Mer info har mejlats till alla biljettköpare den 3/2 (till den mejladress som användes i samband med biljettköp).

-----------------------------------------------------------
“Vad Blir Det För Mord?” är en oseriös podcast om det seriösa ämnet mord. Komikerna och true crime-entusiasterna Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson berättar varje vecka för lyssnarna om ett mord, brott eller annan hemskhet som hänt – på riktigt. Efter ett utsålt jublande Chinateatern är det dags för podden att åka ut på turné. Johanna och Elinor bjuder in publiken till två hårresande akter – med ett lokalt historiskt mordfall i ena och ett internationellt mordfall i den andra. Det kommer även bjudas på musik och spår av humor.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Söndag 18 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rival). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vad blir det för mord Live, Rival

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti