Lördag
15
Oktober 2022
Kulturens hus - Stora salen Luleå

Hjälp mig inte - En mörk vårdcentralskomedi av William Spetz

Föreställningen är flyttad från 5 mars till 15 oktober, information har skickats den 25 januari till den mail du uppgav vid biljettköpet.
William Spetz i ny egenskriven föreställning – vårdcentralskomedin Hjälp mig inte
Hjälp mig inte?är en scenisk storm där allt det där du aldrig trodde kunde hända på en vanlig svensk vårdcentral händer. När de två karaktärerna patienten Marcus (William Spetz) och allmänläkaren Lennart (Sven Björklund) möts för att tala om antidepp förvandlas ett grått undersökningsrum snart till en boxningsring av hawaiipizza, fejkade ångestattacker och discoglittrande duetter. Marcus trodde han skulle få hjälp att trappa ner på tabletterna, men Lennart visar sig bära på en rad hemligheter som istället triggar dem båda att agera mot konstens alla regler.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 15 Oktober 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturens hus - Stora salen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hjälp mig inte - En mörk vårdcentralskomedi av William Spetz, Kulturens hus - Stora salen

POPULÄRT I Luleå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Luleå

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
September
Oktober
November
December