Måndag
17
Oktober 2022
Cirkus Stockholm

Lykke Li

Enligt en undersökning så är den samtida popen sorgsnare än någonsin men frågan är om någon är bättre på att vara sorgsen än Lykke Li? De flesta av oss är bekanta med känslor som hjärtesorg, längtan och rädslan för att vara ensam, men få lyckas besjunga dem med samma ocyniska självklarhet som Lykke Li. Hon verkar befinna sig i en ständig pendelrörelse mellan kraftfullhet och maktlöshet men oavsett om hon gjort uppdaterad girl-group pop som på debuten ’Youth Novels’ (2008), rytmiskt driven blues som på ’Wounded Rhymes’ (2011), gråtande ballader som på ’I Never Learn’ (2014) eller melankolisk, alternativ R&B som på senaste albumet ’so sad so sexy’ (2018) så förblir den röda tråden hennes oefterhärmliga förmåga att förmedla de största av känslor – till synes helt utan filter. Och det är denna hudlöshet som placerat Lykke Li i den exklusiva skara av svenska artister som har hängivna lyssnare över hela världen.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Måndag 17 Oktober 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Cirkus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lykke Li, Cirkus

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti