Söndag
11
Juni 2023
Outside the box, Acusticum Piteå

Festspelen i Piteå - Franska Trion

Franska Trion är tillbaka i Piteå
Kanske är det någon slags rock. Eller blues, eller jazz... Franska Trions musik är svår att beskriva. Men lätt att älska. Kanske är det någon slags rock. Eller blues, eller jazz. Den passar inte in någonstans men ändå överallt. Texterna är ett kapitel för sig: banala och mångfacetterade, lustiga och hemska, sorgliga och hoppfulla. De levereras med frontfiguren Matti Ollikainens passionerade, desperata och fullständigt oförställda röst. Konstellationen – Ollikainen tillsammans med Christopher Cantillo och Viktor Turegård – fullständigt exploderar live. Onda andar drivs ut. Här finns både tröst och hopp. En sak är säker varje gång som Franska Trion har uppträtt i Piteå har det blivit succé. Franska Trion är något av en institution på den svenska musikscenen. Efter åtta album, drygt 100 låtar och ett oräkneligt antal livespelningar har bandet nått en kultstatus som få andra band har. Matti Ollikainen och Franska Trion har vid sidan av sin egen musik samarbetat med Anna Järvinen, Håkan Hellström, Joel Alme, Stefan Sundström, Hästpojken, Mando Diao, Fibes oh Fibes, Peps Persson och Björn Olsson – för att nämna några.

Biljetter & tider

Söndag 11 Juni 2023 21:00 Boka hos Ticketmaster
Tips på boenden nära Outside the box, Acusticum natten mellan 11 och 12 Juni.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Outside the box, Acusticum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Festspelen i Piteå - Franska Trion, Outside the box, Acusticum

POPULÄRT I Piteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Piteå

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juni
September
Oktober
November