Fredag
15
December 2023
Linköping Konsert & Kongress Linköping

GREATEST 80´S - EN JULSHOW MED BARA HITS

Greatest 80s är en julshow med bara hits, framförda av de artister som toppade Trackslistan med dem under 80-talet. I och med att turne´n äger rum under en månad från 17/11 till 17/12 bjuds även på en och annan jullåt.
”Publiken kommer att slungas tillbaka till folkparkskvällarna när man hoppade, dansade och sjöng med till sina idolers hits. Med originalartister som Magnum Bonum, Mikael Rickfors, Dan Hylander, Ankie Bagger, Sha-Boom, Lasse Lindbom Band, Tone Norum, Snowstorm och Katrina (ex The Waves) är Greatest 80s den största 80-talsturne´n som någonsin har gjorts i Sverige, medräknat de turne´er som genomfördes under 80-talet” säger Peter Besterman, turne´producent på Besterman AB.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Fredag 15 December 2023 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Linköping Konsert & Kongress). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. GREATEST 80´S - EN JULSHOW MED BARA HITS, Linköping Konsert & Kongress

POPULÄRT I Linköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Linköping

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
September
Oktober
November
December
Mars 2024
April 2024