Fredag
6
Oktober 2023
Kungsbacka Teater Kungsbacka

ADRIANO BOLOGNINO (IT), SAMIA - VÄRLDSPREMIÄR!

EARLY BIRD Halva priset fram t.o.m. 31/5
I SAMIA har Adriano Bolognino inspirerats av boken "Don’t Tell Me You´re Afraid" av Giuseppe Catozzella, en sann historia om den somaliska idrottaren Samia Yusuf Omars öde.

Samia föddes 1991 I Mogadishu. Hon älskade att springa och efter att ha vunnit alla amatör-löptävlingar i Somalia fick hon representera landet i de olympiska spelen i Peking 2008. Där kom hon på sista plats eftersom hon, till skillnad från de andra löparna, inte hade någon professionell tränare. Samia drömde om att ta revansch i de olympiska spelen i London 2012 men förutsättningarna i Somalia gjorde det omöjligt. Hon bestämde sig därför att försöka ta sig till Europa. Den 2 april 2012 drunknade hon i Medelhavet. Hennes drömmar vilar nu på havets botten.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Fredag 6 Oktober 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
Tips på boenden nära Kungsbacka Teater natten mellan 6 och 7 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungsbacka Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ADRIANO BOLOGNINO (IT), SAMIA - VÄRLDSPREMIÄR!, Kungsbacka Teater

POPULÄRT I Kungsbacka JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Kungsbacka

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
Januari 2024