Lördag
29
Juli 2023
Emmas MusikTrädgård Partille

Magnus Rosén, Mikael Erlandsson med vänner

Ingen sommar utan dessa professionella, världsvana artister! Det blir 5:e gången som dom gästar oss!
Magnus (fd Hammerfall) med sin bas och Mikael (fd Secret Service) med en av Göteborgs bästa röster, och keyboard. Tillsammans spelar dom härliga gamla rock/popklassiker, även lite egenskrivna låtar. Dom bjuder in olika vänner att lira med. Deras konserter är alltid väldigt uppskattade, grabbarna bjuder alltid på bra musik, många skratt och härlig stämning. Denna sommar kommer vi även att lotta ut Magnus spännande och välskrivna självbiografi "Med basen i mitt hjärta". Den signeras på plats med en hälsning just till dig som vinner den. Ni får en lott vid entrén. Packa en picknickkorg med valfritt innehåll, om du vill, och VÄLKOMMEN hit och få en härlig musikupplevelse i min gröna lummiga trädgård!

Biljetter & tider

Lördag 29 Juli 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Emmas MusikTrädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magnus Rosén, Mikael Erlandsson med vänner, Emmas MusikTrädgård

POPULÄRT I Partille JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Partille

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli