Måndag
22
April 2024
Rival Stockholm

Mia Törnblom - Sårbar & Superstark

En unik inspirationsföreställning med Mia Törnblom där hon på ett engagerande, klokt, generöst och berörande sätt inspirerar till kraften av att ta makten över det vi kan påverka i våra liv.
Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din mentala och känslomässiga styrka, får mer energi och blir trygg i dig själv. Insiktsfullt och modigt berättar hon om vikten av att se sårbarheten som en styrka, om vad styrka egentligen innebär och om hur vi blir fria från osund skam, rädsla och självkritik. Hon delar generöst med sig av hur vi kan försonas med vårt förflutna, bli mer modiga, sätta gränser när vi behöver och se vår egen del och påverkanskraft i relationer, situationer och konflikter.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Måndag 22 April 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rival). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mia Törnblom - Sårbar & Superstark, Rival

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April