Tisdag
20
Februari 2024
Göta Lejon Stockholm

Maxim Galkin

Maxim Galkin i Stockholm med ny föreställning!
Magin i hans talang lämnar ingen oberörd. Sedan decennier tillbaka har den samlat fulla hus i många länder runt om i världen. Humorist. TV presentatör. Showman. Sångare. Listan över hans talanger och erfarenheter är oändlig. Men framför allt är Maxim Galkin en riktig artist med stort "A". Ljus, karismatisk och alltid relevant. En unik kombination av visdom och ungdom, ett sinne för humor och mångfacetterad talang förvandlar hans solokonserter till en mosaik av överlappande genrer: parodier, sånger, humor, konsertnummer från kända tv-program. Hans humor är aktuell, flexibel och genuint rolig. Maxim känner på sin publik och pratar helt enkelt med dem uppriktigt, som om han pratade om sitt liv med gamla vänner som plötsligt anlänt.

+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Tisdag 20 Februari 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Göta Lejon). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Maxim Galkin, Göta Lejon

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Februari