6-7
Sep 2024
Nya Cirkus Stockholm

Jonatan Unge Solo - En alldeles egen standupturné

JONATAN UNGE SOLO

Jonatan Unge har de senaste åren blivit en av Sveriges mest älskade komiker. Han har turnerat med standup-sällskap som SEMST och Comedy Carneval, underhållit oss i poddar, radiosammanhang och tv-program som “På spåret” och “Alla mot alla”. Vad han däremot inte har gjort är en egen soloturné – förrän nu! “Det påstås att folk har velat ha mer av mig, men man ska ju vara försiktig med vad man önskar för det KAN bli verklighet. Och ja, nu har det blivit det.” säger Jonatan Unge. Publiktrycket har varit enormt. Efter en slutsåld vår förlängs turnén under hösten. Den 6 & 7 september kommer Jonatan tillbaka till Cirkus med ”Jonatan Unge Solo - En alldeles egen standupturné”!

+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Fredag 6 September 2024 17:30 Boka hos Ticketmaster
Fredag 6 September 2024 21:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 7 September 2024 16:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 7 September 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nya Cirkus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jonatan Unge Solo - En alldeles egen standupturné, Nya Cirkus

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni