• Evenemang idag
Lördag
17
Februari 2024
Cirkus Stockholm

Omar Live På Cirkus

OMAR RUDBERG INTAR CIRKUS STOCKHOLM!
Med en följarskara på närmare 4,5 miljoner på sociala medier är det tydligt att Omar Rudberg är en av de största svenska populärkulturella fenomenen i sin generation.

Omar Rudberg.
Född i Venezuela 1998, är en Stockholmsbaserad sångare och skådespelare som, trots sin unga ålder, har en resumé som omfattar såväl utsålda arena-shower i Sverige och turnéer i USA. Som 14-åring agerade han öppningsakt åt stjärnor som Justin Bieber och One Direction och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Omars redan gedigna katalog har streamats över 80 miljoner gånger och hans låtar har certifierats både platina och guld – flera gånger om. I oktober följde han upp sommarens singelreleaser med ännu en singel “Off My Mind”, som han gjort tillsammans med danspopduon Jubël.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Cirkus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Omar Live På Cirkus, Cirkus

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Februari
Mars