Tisdag
30
April 2024
Göta Lejon Stockholm

Gino Vannelli

Den Grammy-nominerade singer-songwritern Gino Vannelli tar med sitt band på turné och spelar på Göta Lejon. Vannelli är känd för sina fantastiska vokalprestationer, och Göta Lejon är därför stolta att kunna presentera honom och hans band, när de kommer för att uppträda med en lång rad av hans största hits.
Sedan Vannellis debutskiva, 'Crazy Life', från 1973 har han varit en av de mest karakteristiska rösterna inom nutida musik. Han har flera gånger varit mottagare av det kanadensiska Juno Award, blivit nominerad till åtskilliga Grammy Awards och har sålt över 10 miljoner skivor på världsmarknaden – med hits som 'I Just Wanna Stop', 'Living Inside Myself', 'People Gotta Move', 'The Wheels Of Life', 'Black Cars' och många andra. 2019 gav Vannelli ut albumet Wilderness Road, som också visar på hans talang som historieberättare i en avslappnad och folklig bluesstil.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Tisdag 30 April 2024 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Göta Lejon). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gino Vannelli, Göta Lejon

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April
Maj