Fredag
19
Juli 2024
NÖJESFABRIKEN Karlstad

FRANSKA TRION

Live på Innergården
Inget riktigt år utan ett nytt Franska Trion-släpp. I vår och sommar blir det rentav ganska mycket Franska Trion.? 15 mars kom nya albumet ”Nya kulor” som sångaren Matti Ollikainens roman ”Silverkulor i svart natt”.

Bandet bildades 2002. Ett kultförklarat band som sakta men säkert fått en allt större publik. Musiken är ett kapitel för sig och det är svårt att jämföra den något annat. Bandet fick den stor uppmärksamhet genom Matti Ollikainens bok “Trasiga Toner” om resan från Ullatti i Tornedalen till de stora scenerna, allt inramat av låttexterna från Franska trions samtliga utgåvor. Ett större genombrott för massorna skedde med Franska Trions medverkan som ett av husbanden i SVT´s På spåret.?Liveframträdandena har en intensitet och närvaro som inte liknar något annat.?Musiken rör sig från det våldsamma och aggressiva till det mjukaste viskningar, där man kan höra en knappnål falla. Texternas personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Fredag 19 Juli 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. FRANSKA TRION, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Karlstad

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April
Maj
Juni
Juli