Lördag
27
April 2024
Lunds domkyrka Lund

Festkonsert med Öresunds unga symfoniker

Öresunds Unga Symfoniker
Öresunds Unga Symfoniker är en högskolefärberedande orkester fär målmedvetna, unga musiker som drivs av Malmä Nya Musikkonservatorium. ÖrUS hade sin debutkonsert i augusti 2020 och det är med stor glädje som orkestern nu ger sin första konsert i Lunds domkyrka.

ÖrUS består av ca 45 musiker från hela Öresundsregionen som repeterar kontinuerligt varje vecka under ledning av internationellt verksamma dirigenter med olika konsertprojekt som mål. Orkesterns verksamhet sker även i samarbete med entusiastiska handledare från Malmö symfoniorkester och Malmö Musikhögskola som med jämna mellanrum leder stäm- och sektionsrepetitioner med ÖrUS musiker. ÖrUS har under sin korta, verksamma tid hunnit med ett flertal produktioner som symfonikonserter, barnkonserter, musikalkonserter samt jul- och sommarkonserter på bl a Malmö Live, Palladium och Helsingborgs konserthus.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 27 April 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

9 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lunds domkyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Festkonsert med Öresunds unga symfoniker, Lunds domkyrka

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Lund

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April
Maj