1-2
Feb 2025
Filadelfia Convention Center Stockholm

Handbok för Superhjältar - Premiärhelg

Baserad på Sveriges mest älskade bokserie av Elias och Agnes Våhlund, är denna musikal en nyskriven och hisnande upplevelse för hela familjen – fylld med stunts och fantastisk originalmusik. Här fyller Sveriges framtida musikalelit varje ögonblick med magi och äventyr.
Vi får följa 9-åriga Lisa som i kampen mot mobbing finner sin styrka i en mystisk bok som också leder in henne till att bli en superhjälte. Musikalen visar på vikten av självkärlek och förlåtelse, där även mobbarna får en chans att framställas i ett annat ljus. Passande för barn mellan 6 och 11 år, bjuder musikalen Handbok för Superhjältar in till en två timmar lång resa som inte bara underhåller utan också inspirerar till djupare samtal om mod, vänskap och styrkan att stå upp för sig själv och andra.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 1 Februari 2025 13:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 1 Februari 2025 17:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 2 Februari 2025 16:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Filadelfia Convention Center). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Handbok för Superhjältar - Premiärhelg, Filadelfia Convention Center

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni
Juli