Lördag
19
Oktober 2024
Vasateatern Stockholm

Ezra Collective

Ezra Collective

När The New York Times gjorde en utflykt till London, för att beskriva det oerhörda uppsving som jazzen fått i den brittiska huvudstaden, hamnade de förstås på ett gig med Ezra Collective. De konstaterade kortfattat att det var som att befinna sig på ett rejv. Stämningen och vibben var helt enkelt fylld till bristningsgränsen med energi. Att Ezra Collective räknas som ett av de hetaste banden i London just nu beror till viss del på bandets ledare – och trummis – Femi Koleoso. De som sett honom live talar lyriskt om hans frenetiska energi, inbjudan inställning och förmåga att blanda jazzens många olika uttryck.Tillsammans med sina bandkollegor blandar han friskt mellan afrobeat, latin, hiphop, grime och många andra genrer. Men slutresultatet är ändå alltid jazz. Dagens jazz. Nu kan vi meddela att Ezra Collective återvänder till Stockholm för en spelning på Vasateatern den 19 oktober. Biljettsläpp fredag 3 maj klockan 11.00 via Luger.se!

+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Lördag 19 Oktober 2024 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

8 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vasateatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ezra Collective, Vasateatern

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni