Söndag
2
Februari 2025
Göta Lejon Stockholm

Slimane

Den 14 maj 2016 tog Slimane hem förstaplatsen i den femte säsongen av The Voice i Frankrike. Sedan dess har hans stjärnstatus skjutit i höjden: över 2 miljoner sålda album, över 1 miljon människor som tagit del av hans shower och nästan 2 miljarder streams världen över. Slimane har även tagit emot 5 NRJ Music Awards och en Victoire de la Musique. Slimane representerade Frankrike i Eurovision Song Contest 2024 med låten "Mon amour", och tog en hedrande fjärdeplats. Från de intima piano-barerna i Paris Pigalle, där han en gång började, till slutsålda ARENA-turnéer, är Slimanes framgångssaga en hyllning till att inte ge upp, talang och passion. Varje musikaliskt framträdande från denna enastående singer-songwriter är som en känslomässig berg-och-dalbana av styrka, sårbarhet och kärlek. Slimane lyckas skapa en djup och oförglömlig koppling med sin publik, vilket gör honom till en av de mest älskade artisterna i dagens musikvärld.

Biljetter & tider

Söndag 2 Februari 2025 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Göta Lejon). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Slimane, Göta Lejon

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti