30-1
Maj-Jun 2025
Sara kulturhus Scen 1 Skellefteå

Handbok för Superhjältar

Baserad på Sveriges mest älskade bokserie av Elias och Agnes Våhlund, är denna musikal en nyskriven och hisnande upplevelse för hela familjen – fylld med stunts och fantastisk originalmusik. Här fyller Sveriges framtida musikalelit varje ögonblick med magi och äventyr.
Vi får följa 9-åriga Lisa som i kampen mot mobbing finner sin styrka i en mystisk bok som också leder in henne till att bli en superhjälte. Musikalen visar på vikten av självkärlek och förlåtelse, där även mobbarna får en chans att framställas i ett annat ljus. Passande för barn från 6 år och uppåt, bjuder musikalen Handbok för Superhjältar in till en två timmar lång resa som inte bara underhåller utan också inspirerar till djupare samtal om mod, vänskap och styrkan att stå upp för sig själv och andra.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Fredag 30 Maj 2025 18:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 31 Maj 2025 13:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 31 Maj 2025 17:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 1 Juni 2025 13:00 Boka hos Ticketmaster
Söndag 1 Juni 2025 17:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sara kulturhus Scen 1). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Handbok för Superhjältar, Sara kulturhus Scen 1

POPULÄRT I Skellefteå JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Skellefteå

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December
Januari 2025