Torsdag
22
Augusti 2024
Örebro Konserthus Örebro

UNM 2024: Resonance against Routes

Festivalen Ung Nordisk Musik bjuder in till Kammarmusikkonsert i samarbete med Örebro Konserthus. Det blir frenetiska stråkar, blinkningar åt Robert Schumann's pianokvintett nr. 2 i Eb-dur, experimentell barock och monolog på finska. Ett perfekt sätt att avsluta arbetsdagen på!
Om UNM
Ung Nordisk Musik är en paraplyorganisation för nutida konstmusik och ljudkonst organiserad av de fem nordiska länderna, som varje år turas om att arrangera UNM-festivalen. UNM grundades 1946 vilket gör den till en av världens äldsta festivaler i sitt slag. Där presenteras verk skapade av tonsättare och ljudkonstnärer som är under 31 år och är boende/baserade i de nordiska och baltiska länderna. Syftet med festivalen är att mötas över landsgränserna för att utbyta tankar, musikaliska idéer och knyta nya kontakter. Och såklart - att uppleva massor av musik! Många av dagens etablerade nordiska tonsättare började sin bana på UNM och många beskriver den som en mycket betydelsefull del i deras karriär och liv.
+ Visa hela texten

Biljetter & tider

Torsdag 22 Augusti 2024 17:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Örebro Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. UNM 2024:  Resonance against Routes, Örebro Konserthus

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Örebro

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Augusti
September
Oktober
November
December
Februari 2025
April 2025
Maj 2025