• Evenemang idag
Fredag
15
Juli 2016
Hansenplatsen Trollhättan

Kraftprovet

Elit som motionär - alla är välkomna att ta sig runt Kraftprovet som sträcker sig runt om i Trollhättans fall- och slussområde. Det 11,6 kilometer långa loppet arrangeras i år för 31:a gången och är en av stadsfestivalen Fallens Dagars mesta kännetecken.

Start går likt tidigare år vid Hansenplatsen, vilket även är plats för målgång. Längs med banan bjuds det på en ordentlig löparfest i form av diverse underhållning och musik.

Fjolårets nyhet Slussracet är tillbaka, vilket är en tävling i själva loppet. Den löpare i respektive klass som springer snabbast mellan Gamle Dal och Slusscaféet tilldelas en utmärkelse efter målgång. För elitklassen gäller det däremot att ta sig snabbast till Slusscaféet för att ha chans på priset.

Likt förra årets Kraftprov kommer loppet innehålla Företagskampen. Alla företag med minst fem deltagare, varav minst två kvinnor eller två män, kan vara med i lagtävlingen som korar främsta lag baserat på genomsnittlig tid.

Under dagen arrangeras även Slussprovet (6,0 km), Miniprovet (2,6 km), Miniprovet (1,8 km) och Knatteprovet (800 m).

Starttider

13:00 Knatteprovet

13:30 Miniprovet 1,8 km

14:00 Miniprovet 2,6 km

14:40 Slussprovet

16:10 Kraftprovet

I siffror

544 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Trollhättan

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Augusti