Tisdag
5
Juli 2016
Kungajaktmuseet Älgens Berg Vänersborg

Älgens Dag

Tisdagen den 5 juli är det dags att fira Älgens Dag tillsammans med Kungajaktmuseet Älgens Berg. På Bergagården kommer det att bjudas på roliga barnaktiviteter som går i älgens tecken och framförallt invigningen av den nya Trollskogen.

Älgens Dag firas med fri entré till Kungajaktmuseet Älgens Berg samt en mängd roliga aktiviteter för hela familjen! Den mycket populära Trollskogen som ligger strax bakom museet har undergått en grundlig renovering och de nya trollen Halle och Hunne har flyttat in. I sällskap med den kloka uggla Spanarn lär de sig mer om skogen och tar med dig på en rolig upptäcksfärd.

Älgen Bergaprinsen kommer under dagen på besök och hälsar på barnen. Gå med på en naturslinga med kluriga frågor och skojiga utmaningar. Varför inte utmana kompisen på Kottegolf, hoppa som en hare eller kast med liten älg?

Ett par ponnys från Ridklubben i Grästorp står stampandes på Bergagården, redo att bjuda besökarna på en härlig ridtur runt den vackra gården. När magen kurrar finns korv med bröd och saft att köpa på gården.

Välkommen!
I siffror

33 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

243 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungajaktmuseet Älgens Berg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Älgens Dag, Kungajaktmuseet Älgens Berg

Evenemang & biljetter i Vänersborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster