19-21
Aug 2016
Ögir Mat & Musik Köping

Visfestivalen Kompledigt

VISFESTIVALEN KOMPLEDIGT
20 AUGUSTI 2016 I KÖPING

Dörrarna öppnar:
19.00 - fredagen (förfest - gratis)
15.00 - lördagen
12.00 - söndagen (brunch)

Stefan Sundström
Elona Planman
Charta 77 (akustiskt)
Karin Renberg
Ola Aurell
Loke
Frans Haraldsen
Linda Ström
Johan Johansson
Ellinor Brolin

---

Att lyckas boka ihop ett bra festivalprogram brukar vara den knepigaste uppgiften för en arrangör. För oss är det en baggis. Vi kontaktar bara gamla vänner och nya spännande förmågor som vi vill att publiken skall få chans att upptäcka. I allmänhet svarar alla ja, och sedan kör vi.

Det som var ett experiment är nu en väl ansedd festival som är inne på sitt tionde år. Så kan det gå. Förutom att vi vill att artisterna skall träffas och trivas har vi tre stora mål som vi vill uppfylla för vår publik. Vi vill vara visfestivalen med det bästa programmet, vi vill att den skall vara ett billigt alternativ till andra festivaler och vi vill hålla den på ett trevligt ställe.

Visfestivalen KOMPLEDIGT© är något så sällsynt som en kooperativ festival som artisterna själva arrangerar. Bli inte förvånad om ni hittar artister som samlar tomglas, river biljetter eller bär bänkar. Det är det som är meningen. Förutom en liten och viktig skara ideella eldsjälar finns ingen stab eller organisation runt festivalen. Alla onödiga mellanhänder och omkostnader är avskalade så att publiken ska kunna bjudas på ett bra arrangemang som även är prisvärt.

Du är varmt välkommen!
I siffror

240 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Ögir Mat & Musik natten mellan 20 och 21 Juni.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ögir Mat & Musik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Visfestivalen Kompledigt, Ögir Mat & Musik

Evenemang & biljetter i Köping

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster