Lördag
27
Augusti 2016
Valhall Park Ängelholm

Lergökarallyt

Ett av Sveriges absolut största veteranbilsrallyn firar 25-årsjubileum! Lergökarallyt, som varje år lockar hundratals fordon, går i år av stapeln lördagen den 27 augusti och i vanlig ordning är det Valhall Park som gäller. Lergökarallyt är en fest för hela familjen! Här kan du delta själv eller endast kika in de skinande åken.

För att delta i rallyt krävs ingen föranmälan, utan anmälan sker på rallydagens morgon mellan 07:00-09:30. Starten beräknas till klockan 10:00. Det går även välja att endast ställa ut sitt fordon i utställningen.

Årets banor sträcker sig över Ängelholms slätter och längs med Hallandsåsens sluttningar. Den stora banan är 83 kilometer lång medan den mindre rundan är 43 kilometer. Det är möjligt att köra banorna i båda riktningar med start och målgång vid Vallhall Park.

Under dagen bjuds det på underhållning med Bosse Bildoktorn, Lill-Babs, Lasse Berghagen samt Bransta City Släckers.

Lergökarallyt Priser 2016
Startavgift 4 hjul: 250 kronor
Startavgift 2 hjul: 200 kronor
Endast utställning: 100 kronor
I siffror

208 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

417 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Valhall Park natten mellan 23 och 24 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Valhall Park). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lergökarallyt, Valhall Park

Evenemang & biljetter i Ängelholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook