Söndag
28
Augusti 2016
Stortorget Ängelholm

Ängelholmshalvmaraton 2016

Välkommen till ett naturskönt Ängelholm, från sin bästa sida.

Söndagen den 28 augusti 2016 blir det löparfest i centrala Ängelholm, med start och mål Stortorget. Loppet arrangeras av Ängelholms IF och FK Snapphanarna i samarbete. Banan är speciellt framtagen för att fira Ängelholms 500-års jubileum och kommer att bjuda på många fina vyer i och omkring Ängelholms centrum. Banan är kontrollmätt och är 21 097,5 m lång. Eliten är välkommen, prispengar kommer att finnas! Loppet kommer även att erbjuda stafett form av en duo.
Loppet kommer att starta klockan 12:00 den 28 augusti.
Extra utmaning 2016 blir att springa samtliga av Ängelholms tre lopp; Änglamilen i maj, Ängelholms halvmaraton i augusti och Lergöksloppet i september. Ni som gör detta är med i utlottning av extra fina priser. Utöver det kommer man även att få en tröja.
I siffror

95 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

186 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Stortorget natten mellan 24 och 25 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stortorget). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ängelholmshalvmaraton 2016, Stortorget

Evenemang & biljetter i Ängelholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster