Lördag
17
September 2016
Lund

Kulturnatten

Hela Lund håller öppet hus!

Musik, föreläsningar, prova-på-dans, bio, debatt, konst, föreställningar, naturvetenskap, langos och korv. Lördagen den 17 september slår nittiotalet aktörer upp sina dörrar och välkomnar dig att ta del av drygt 400 aktiviteter från tidig morgon till sen kväll. Det mesta helt gratis.

Tröskeln är låg, taket högt – välkommen!

------------------------------------------------

Programmet för Kulturnatten publiceras på http://www.kulturnatten.nu/ den 7 september. Där kan du sortera programmet på starttid eller plats och filtrera efter eget tycke och smak.

Ett tryckt program kommer med Sydsvenskan lördagen den 10 september. Det tryckta programmet finns också att hämta på Turistbyrån på Stortorget i Lund och alla Folkbiblioteken redan från den 9 september.

------------------------------------------------

Kulturnatten i Lund äger rum den tredje lördagen i september varje år sedan 1985. För programinnehållet står ett nittiotal aktörer i Lund. Lunds kommun programlägger vissa scener, men vår främsta roll är att samordna och marknadsföra arrangemanget.
I siffror

230 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

289 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Lund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Lund

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juni