Fredag
9
September 2016
Stora Scenen Liseberg Göteborg

D-A-D på Liseberg

Det är tidigt 80-tal i ett kylslaget Köpenhamn. En basist som precis sparkats från ett av stadens punkband bestämmer sig för att visa sina forna band bröder att de gjort ett misstag.
Basisten Stig övertalar kompisen Jesper att sjunga och spela gitarr. Efter lite letande hittar man också en trummis i Peter. Senare ansluter även Jespers lillebror Cobber, mest på skoj, men snart är Cobber permanent medlem i bandet som tar sig namnet Disneyland After Dark! När bandet slår igenom internationellt tycker den stora nöjeskoncernen i USA att det får vara nog med snyltande på namnet Disney. Bandet blir således omdöpt till det i rockkretsar idag ikoniska D-A-D.

Det stora internationella genombrottet kom med plattan No Fuel Left For The Pilgrims (1989). En platta som betraktas som en av världens absolut bästa "Hairband" skivor.

Den 9 september 2016 spelar D-A-D på Stora Scenen, Liseberg.
I siffror

2027 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

304 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stora Scenen Liseberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. D-A-D på Liseberg, Stora Scenen Liseberg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni
Juli
Augusti
Oktober
November