1-2
Okt 2016
Liseberg Göteborg

Olympic Days

Under Olympic days på Liseberg den 1-2 oktober ges barn och ungdomar i Göteborgsområdet möjlighet att prova på en mängd olika idrotter, utmana sig själva och ha roligt tillsammans med sina olympiska förebilder. Evenemanget arrangeras av Sveriges Olympiska Kommitté, SISU Idrottsutbildarna Väst/Västsvenska Idrottsförbundet, Göteborg stad Idrott & förening och Liseberg för att främja hälsa och föreningsliv bland barn och unga i Göteborg.

Evenemangsområdet framför Stora Scenen kommer att fyllas med lokala idrottsföreningar som företräder en mängd olika sporter. Under avslappnade former kan deltagarna prova på sporter de inte testat förut. Förhoppningen är att alla ska hitta någon idrott som de gillar och vill fortsätta utöva och utveckla. Och kanske väcks några olympiska drömmar! Som extra inspiration till framtida idrottsliga stordåd kommer flera svenska olympier att medverka. De idrotter som är klara i nuläget är:
Basket
Curling
Ishockey
Konståkning
Golf
Friidrott
Fäktning
Parkour
Handboll
Baseball
Rullstolsbasket
Orientering
Gymnastik
Teqball
Brottning
Rugby
Ji-jutsu
Rodd


För att alla barn och ungdomar i Göteborgsområdet ska kunna delta kommer det att finnas möjlighet att kostnadsfritt besöka Olympic Days.

Mer information om vilka olympier som kommer delta och om tillvägagångssätt för att delta kommer.
I siffror

42 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

194 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Liseberg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Olympic Days , Liseberg

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni
Juli
Augusti
Oktober
November