Torsdag
8
September 2016
Gröna Lund Stockholm

Bo Kaspers Orkester på Gröna Lund

I över 20 år har de blandat pop, soul, jazz och visor i klassiska låtar som ”Undantag" och ”I samma bil”. De är ett av Nordens mest uppskattade liveband och fick högsta betyg av bland annat DN under sin senaste turné.

Sedan starten har Bo Kaspers Orkester släppt 11 album och räknas som ett av Sveriges mest uppskattade liveband. De har spelat på Gröna Lund fem gångare tidigare, allra senast en septemberkväll 2014 där de fullkomligt trollband publiken.

Den 8 september kommer denna Grammis-belönade orkester återigen tillbaka till Gröna Lund för att sprida sin värme, magi och musik till Stora Scen.

110 kr i entré (220 kr mellan kl 18.00-20.30) eller 240 kr för Gröna Kortet som ger fritt inträde till säsongens alla konserter.
http://gronalund.com/sv/Planera-ditt-besok/Priser-biljetter/Grona-kortet/
I siffror

973 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

229 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gröna Lund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bo Kaspers Orkester på Gröna Lund, Gröna Lund

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti