Fredag
23
September 2016
Gröna Lund Stockholm

Dada Life på Gröna Lund

När festen peakar är det Dada Life som står i dess epicentrum och delar ut endorfiner, dopamin och bananer. Få liveakter i detta land slår den svenska DJ- och producentduon på fingrarna när det kommer till leverans från scenen. Den 23 september kan vi räkna med fullt drag i parken!

Det framgångsrika DJ- och producentparet Dada Life har blivit ett internationellt musikfenomen med sin elektroniska musik. De har över 1,3 miljoner följare på Facebook, mer än 517 000 följare på Twitter och drygt 55 miljoner visningar på YouTube.

Olle Corneer och Stefan Engblom har sedan genombrottet 2010 pumpat ut remixer till artister som Madonna, Lady Gaga och Justin Bieber parallellt med egna briserande alster. De har fått headlina stora transatlantiska festivaler såsom Electric Daisy Carnival och Ultra Music Festival.

Med låtar som "Kick Out The Epic Motherf**ker", "Born To Rage" och nu allra senaste "Tic Tic Tic" har Dada Life blivit synonymt med dansgolvseufori. Den 23 september kommer den euforin att infinna sig på Gröna Lund då Dada Life kliver ut på Stora Scen.

110 kr i entré (220 kr mellan kl 18.00-20.30) eller 240 kr för Gröna Kortet som ger fritt inträde till säsongens alla konserter. http://www.gronalund.com/sv/Planera-ditt-besok/Priser-biljetter/Grona-kortet/
I siffror

1027 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

244 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gröna Lund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dada Life på Gröna Lund, Gröna Lund

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni
Juli
Augusti
September