Fredag
30
September 2016
Gröna Lund Stockholm

Madness på Gröna Lund

De brittiska poplegendarerna i Madness kommer till Sverige för att ge sin första konsert på Gröna Lund. Gör er redo för ett av de senaste årtiondenas mest ikoniska band, när Madness kliver ut på Stora Scen den 30 september.

Bandet ligger bakom klassiska hits som “House of Fun” och “Baggy Trousers” och har även blivit hyllat av kritikerkåren för deras senaste album “The Liberty of Norton Folgate” och “Qui Qui Si Si Ja Ja Da Da”. 2012 gjorde de ett bejublat framträdande från taket på Buckingham Palace i samband med en jubileumskonsert för Drottning Elisabeth.

Sångaren Suggs tillsammans med resten av bandet är kända för sina unika liveframträdanden och de kommer att bjuda publiken på hits som “Never Knew Your Name” och “It Must Be Love” blandat med låtar från deras nya album.

110 kr i entré (220 kr mellan kl 18.00-20.30) eller 240 kr för Gröna Kortet som ger fritt inträde till säsongens alla konserter: http://www.gronalund.com/sv/Planera-ditt-besok/Priser-biljetter/Grona-kortet/
I siffror

1374 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

190 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gröna Lund). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Madness på Gröna Lund, Gröna Lund

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Maj
Juni
Juli
Augusti