Torsdag
22
September 2016
Vara Konserthus Vara

Simon med vänner | Kristian Luuk och Jesper Rönndahl

SIMON MED VÄNNER
Kristian Luuk och Jesper Rönndahl

Äntligen är Simon med vänner tillbaka på konserthuset! Denna gång har Simon Ljungman bjudit in Kristian Luuk och Jesper Rönndahl. De får dessutom sällskap av På spårets husband Augustifamiljen. Förvänta dig en kavalkad av humor, upptåg och hits!

OBS! Jesper Rönndahl ersätter Fredrik Lindström
Tyvärr måste Fredrik Lindström ställa in sin medverkan i Simon med vänner. Vi är dock glada över att ingen mindre än Jesper Rönndahl ersätter honom vid denna föreställning.

Jesper Rönndahl är radio-, tv- och ståuppkomiker. Född i Veberöd utanför Lund, bosatt i Stockholm. Han har bland annat gjort det flerfaldigt prisbelönta vetenskaps-humorradioprogrammet Institutet med Karin och Jesper (P3), sommarpratat i P1 samt spelat för utsålda hus med den egna stand-up föreställningen Bildbevis. Sist men inte minst, så har han vunnit På spåret tillsammans med Elisabet Höglund både 2015 och 2016.

Vid frågor, vänligen kontakta biljett- och publikservice på tel 0512-315 00.
I siffror

11 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

164 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden i Vara natten mellan 31 Juli och 1 Augusti.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vara Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Simon med vänner | Kristian Luuk och Jesper Rönndahl, Vara Konserthus

Evenemang & biljetter i Vara

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster