Söndag
30
Oktober 2016
Vara Konserthus Vara

En Man Som Heter Owe Thörnqvist

THÖRNQVIST, om det namnet nu råkar vara bekant. Om icke, så kanske ni råkar känna till en och annan melodi av denne legendariske melodisnickare och ordkonstnären. Varm Korv Boogie är en av de mest kända låtarna, men Dagny, Svartbäckens Ros, ”Rumba i Engelska parken” kommer inte långt efter...och Alptoppens Ros och Anna Kaffepanna och Loppan och...? Listan av hans svenska melodiklassiker är oändlig.

Vid nu fyllda 87 friska vårar drar denne man, som heter Owe, tillsammans med sin eminenta orkester av glada spelemän åter ut på en sverigeturné. Och han kan inte bara skriva låtar, sjunga som en karl och spela munspel som en boogieman – han kan tala också. Berättelser och anekdoter från åren på vägarna och om livet i största allmänhet. Fortfarande lika rapp och vältajmad – en unik mix mellan musikalisk briljans och stand-up. En stor underhållare och artist av ett slag som inte tycks tillverkas längre.

Arrangör: Rock Around The Clock ProductionsStarmarck Evenemang
I siffror

243 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden i Vara natten mellan 28 och 29 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vara Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. En Man Som Heter Owe Thörnqvist, Vara Konserthus

Evenemang & biljetter i Vara

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster