1-2
Okt 2016
Zetas Finsmakarens Trädgård Huddinge

ZETAS Höstmarknad

VÄLKOMNA TILL ZETAS ÅRLIGA HÖSTMARKNAD!

Spendera en skön höstdag tillsammans med oss och våra utställare! I år finns en härlig blandning av konsthantverk att finna bland marknadsstånden; keramik, träsniderier, textilier och smycken m.m.

Även närproducerade delikatesser som bröd, rapsolja, honung, hemkokta marmelader och sylt, ljuvliga kolor, lakrits och karameller, nyskördade grönsaker, honung, kransbinderier och och mycket mycket mer finns att njuta av.

På Årstidstorget dukar Trädgårdscaféet traditionsenligt upp med stans godaste grillkorv, grillade smörgåsar, soppa, varm choklad och ljuvligt kryddad must.

Våra populära mustare hjälper dig att göra din egen äppelmust. Tag med med äpplen och tombuteljer. Du mustar till självkostnadspris.

Har du äppelträd du inte vet sortnamnet på? Pomologerna Anna-Stina och Viveka finns på plats för att sortbestämma dina äpplen, tag med 3-5 stycken av samma sort för att underlätta identifieringen.

Varmt välkomna!


Läs mer om årets höstmarknad här: http://tinyurl.com/jnyht4e
I siffror

1745 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

306 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Zetas Finsmakarens Trädgård natten mellan 26 och 27 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Zetas Finsmakarens Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ZETAS Höstmarknad, Zetas Finsmakarens Trädgård

Evenemang & biljetter i Huddinge

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster