Onsdag
19
Oktober 2016
Hamnmagasinet Trollhättan

Dinkytown - Judiths

Efter sommarens succé med Dinkytown Summer Edition satsar vi på ett litet bonusprogram i Hamnmagasinet i form utav Dinkytown Autumn Edition!

Först ut är Judiths!

I maj släppte JUDITHS sin efterlängtade debut-EP “Jag vill inte sova med dig något mer” som blev hyllad av bland annat Que Club [Djungeltrumman Göteborg] och internationella ColoRising Magazine med ord som “rent guld” och “some of the most gorgeous sounds coming out of the Nordic region”.

För den som inte sett bandet live än lånar vi Kalle Larssons ord från HYMNs recension av JUDITHS spelning på Pustervik:
“Amanda Elsa Larsson lyser som guld vid pianot och sjunger lika fantastiskt som vanligt, det låter moget, det svänger, jag får gåshud där jag sitter.”

Avskalat och bart med ett berättargrepp som blickar bak mot vistraditionen lovar JUDITHS mycket hjärta den 19:e okt - bultande som den mest levande pop och samtidigt brustet med minnen av jazzigt vemod.

Hamnmagasinet, 19 okt, 19.00, fri entré.

Hjärtligt välkomna!
I siffror

11 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

492 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hamnmagasinet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dinkytown - Judiths, Hamnmagasinet

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Trollhättan

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli