Onsdag
9
November 2016
Hamnmagasinet Trollhättan

Dinkytown - Det Brinner

Efter sommarens succé med Dinkytown Summer Edition satsar vi på ett litet bonusprogram i Hamnmagasinet i form utav Dinkytown Autumn Edition!

Nummer två ut på Dinkytown Autumn Edition är DET BRINNER!

Världen brinner, Göteborg brinner och inom Matilda från Steget brinner det. I våras släppte Matilda Sjöström EP’n - Du är inte värd mig och släppte sommarsingeln Mareldens Skimmer kort därefter.

Efter en personlig kris där vänner svek och hjärtan krossades hamnade Matilda på botten. Men i det spirande självhatet och förlorade självförtroendet började något annat att glöda. En vilja att ensam resa sig upp och ge igen. Ur sorgen och en
flyttkartong med minnen och material till över 200 låtar växte musik och texter fram om att älska och stå upp för sig själv. Om att gå vidare från människor som inte vill dig väl och att inte ta någon skit. Resultatet blev själfull, ärlig, dansant musik som
stundvis kan beskrivas som gråtdisco. Förhoppningen är att lyssnarna ska älska och hitta styrka i låtarna och göra dem till sina egna.

Musik har alltid varit en del av Matildas liv. Hon skrev sin första egna låt som tioåring och i tonåren startade hon band på riktigt. Under en period fick det egna musicerande ge plats för att dj’a och arrangera spelningar tills hon och Stina Velocette bildade Äkta Kärlek. Senast är Matilda känd från den hyllade duon Steget.

Hamnmagasinet, 9 nov, 19.00, fri entré.

Hjärtligt välkomna!
I siffror

786 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hamnmagasinet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dinkytown - Det Brinner, Hamnmagasinet

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Trollhättan

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli