25-27
Nov 2016
Stockholmsmässan Stockholm

Fitnessfestivalen 2016

I år flyttar hela Fitnessfestivalen in i den stora, snygga C-hallen. I år hittar du alltså alla pusselbitar med stora aktivitetsområden, tävlingar, Affärsområdet, Exposcenen, Aktivitetsscenen och Top Speakers Corner i en och samma hall.

I Victoriahallen arrangeras samtidigt anrika Luciapokalen. Nu med samtliga sex tävlingskategorier under tre spännande dagar.

Med andra ord ett totalupplägg i denna tvåstegsetablering i Stockholm av Fitnessfestivalen till ett format ”som den såg ut förr”.

Alla besökare av Fitnessfestivalen har dessutom fri entré till Allt För Hälsan och skönhetsmässan Acadermia, som utgör de andra två pusselbitarna i Norra Europas största event inom träning:Fit for Life WKND!
I siffror

539 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

569 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Stockholmsmässan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Fitnessfestivalen 2016, Stockholmsmässan

POPULÄRT I Stockholm JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Stockholm

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juli
Augusti