Fredag
18
November 2016
Kungen Sandviken

Matriarkatet, Twin Pigs och Hårdgnissel

BACKBEATBOLAGET OCH KONTAKNÄTET PRESENTERAR:

Matriarkatet, Twin Pigs och Hårdgnissel!

Tillsammans med Kontaktnätet Södra och Mellersta Norrland ställer vi till med vi en jäkla punk-fredag, på Kungen! Vi sjukt nöjda med att lyckats sammanföra dessa intressanta band.
Vi kommer som vanligt försöka hitta på något mera, tex en dj, eller en tårta... det kanske finns saker att fira. Hursomhelst så kommer vi skriva här när vi vet något nytt (uppdatering)

Må bra och kom till oss här på Kungen den 18 november klockan 20:00 sedan öser vi kvällen ut!


Kostar 80/100kr för medlem/icke medlem


Matriarkatet

Matriarkatet är ett punkband från Stockholm som genom sitt flitiga spelande runt om i landet sedan starten 2013 gjort sig ihågkomna som ett av Sveriges bästa liveframträdanden. Deras blodröda debutvinyl släpptes 2015 och fick namnet “Antiklimax”. Gaffa gav sedan kommentaren – “Matriarkatet är precis vad punken behöver, en välriktad pungspark i skrevet på allt vad etablissemang och mansvälde heter.” Tillsammans med de orden har Matriarkatet attityden om att toppa varje spelning de tar sig an. Mycket mer musik och livespelningar kan ses fram emot då Matriarkatet är här för att stanna.

Twin Pigs

”Varför är det viktigt med punkmusik?
– För att punken är ett fritt forum att uttrycka sig inom, jag tycker nästan att punk är mer en attityd än musikgenre.
Hur menar du då?
– Nej men punk är liksom en känsla, man kan till och med sätta punk framför en annan musikgenre. Det kan till exempel vara pop som är punkig eller punkig hiphop, sen kan det såklart vara punkig punk också och då jäklar är det punkigt.”

Så, Twin Pigs spelar punk och lite rock, med hitiga melodier men utan att tappa det råa det skitiga det svängiga. Det måste få vara stökigt och punk måste ösa. Med medlemmar från bland annat Tiger Bell, Gamla Pengar, Besserbitch och Inkvisitionen så finns det en ganska bra grund att stå på om en vill svänga och ösa. Den 4 novmber så kommer deras debut album ”Chaos baby” men just nu finns deras första singel ute Got Enough det är 1:18 lång punk dänga där allt finns dans, hittighet, råhet och ett jävla


Hårdgnissel
(info kommer senare)
I siffror

50 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

781 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden nära Kungen natten mellan 13 och 14 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kungen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Matriarkatet, Twin Pigs och Hårdgnissel, Kungen

POPULÄRT I Sandviken JUST NU:

Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Sandviken

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Augusti