Torsdag
16
Mars 2017
Trollhättans Stadsbibliotek Trollhättan

I huvudet på din katt

I HUVUDET PÅ DIN KATT!
Susanne Hellman Holmström, känd från SVT:s Go´Kväll som kattbeetenderådgivare kommer till Huvudbiblioteket med sin föreläsning “I huvudet på din katt”!
När två arter, som människa och katt, ska leva tillsammans kan det uppstå missförstånd. Även om du menar väl kan det bli helt tokigt i kattens ögon. Kom och lyssna på hur man blir den perfekta kattägaren! Du kommer att få lära dig vad katten menar med sitt kroppsspråk, och om hur andra kattägare har ställt till det för sig och sin katt. För du har väl koll på hur man slänger en slängkyss till en katt och vad katten menar när den krokar sin svans till dig?

Antalet platser är begränsade, så anmäl dig i god tid! Detta gör du till Studiefrämjandet på telefon 0520-420030, via mail till norra.alvsborg@studieframjandet.se eller i anmälningsformuläret på www.studieframjandet.se/stu

Pris: 150 kronor

Arr: Studiefrämjandet
Plats: Scenrummet, Huvudbiblioteket

http://www.studieframjandet.se/Kurs/trollh%C3%A4ttan/I-huvudet-p%C3%A5-din-katt/588741/
I siffror

173 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trollhättans Stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. I huvudet på din katt, Trollhättans Stadsbibliotek

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Trollhättan

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
September
Oktober
November
Mars 2019