• Evenemang idag
Lördag
29
Juli 2017
Citadellet Landskrona

Citadelloppet

Årets upplaga av Citadelloppet äger rum i samband med LandskronaKarnevalen den 29 juli. Löp- och folkfesten omfattar det 5 kilometer långa Citadelloppet, det dubbelt så långa Energiloppet samt de barnvänliga Lilla och Stora Citadellknatet.

CITADELLOPPET
Halvmils motionslopp med start inne på CItadellet. Banan sträcker sig genom centrum, runt Nyhamn, förbi Lagunen och Selma Lagerlögsstatyn samt genom Citadellkolonierna och runt Konsthallen innan mållinjen väntar inne på CItadellområdet igen. Samtliga deltagare som går i mål får en medalj med sig hem.


ENERGILOPPET
Milslångt motionslopp där du springer två varv på Citadelloppets bana. Samtliga deltagare som går i mål får medalj samt några överraskningar från Landskrona Energi.

STORA CITADELLKNATET
Ett lopp för dig mellan 8-11 år. Här springer du 1 500 meter på en bana inne på CItadellområdet. Deltagare får medalj, buff och en gympapåse samt dricka och något att äta.

LILLA CITADELLKNATET
Ett litet lopp för dig mellan 4-7 år. Här springer du 750 meter på en bana inne på CItadellområdet. Deltagare får medalj, buff och en gympapåse samt dricka och något att äta.
I siffror

393 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Landskrona

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Oktober