• Evenemang idag
28-29
Jul 2017
Centrum Östersund

Storsjöyran

Storsjöyran, som i dag är en av Skandinaviens största musikfestivaler, går i år av stapeln den 28-29 juli. Festivalen har arrangerats sedan början av 1980-talet och är en av de första musikfestivaler att ligga belägen i ett stadscentrum.

Festivalhelgen är en del av Yranveckan, som är tio dagar med musik, aktiviteter och fest i centrala Östersund. Under veckan finns det bland annat ett krogstråk vid hamnen, ett tivoli vid Storsjön och ett fullspäckat schema som bjuder på allt från vattenaktiviteter och gatuteater till konstutställningar och filmvisningar.

En av Storsjöyrans absoluta höjdpunkter är presidenttalet då Jämtlands President talar till festivalens tiotusentals besökare från torgets stora scen. Talet bjuder alltid på humor och utmärks av frihet, humanism samt solidaritet.

Genom åren har festivalen bland annat gästas av storheter som Lady Gaga, Kings of Leon, Iggy Pop, Motörhead och Bryan Adams. Till årets Storsjöyra är inga mindre än Laleh och Per Gessle klara.


ARTISTER 2017
Laleh
Per Gessle
I siffror

379 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Östersund JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Östersund

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Juni
September
Oktober
November
December
Januari 2022
Februari 2022
Mars 2022
Maj 2022
Juli 2022