Torsdag
6
Juli 2017
Sommartorsdagarna Borås

Magnus Carlson - Sommartorsdagarna®

Årets andra Sommartorsdag, mitt under SM-veckan så kommer ingen mindre än Magnus Carlsson att inta Sommartorsdagsscenen. Magnus Carlson är en av Sveriges mest hyllade popsångare. Han har spelat i band, släppt skivor och turnerat sedan mitten av nittiotalet. Listan över musiker och andra artistkollegor som Magnus har samarbetat med genom åren är längre än vad många hinner med under en hel livstid. I och med "Så mycket bättre" hösten 2016, mynnar en lång och färgstark karriär ut i en första riktigt bred exponering av Magnus Carlson och hans röst. Det blev dessutom startskottet för nästa kapitel. Den 3 februari 2017 släppte Magnus sitt nya soloalbum "Den långa vägen hem" (Amigo/Cosmos Music) och vi är så glada att kunna presentera honom som vår andra huvudartist under sommaren 2017

P4 Nästa! – Sveriges Radios musiktävling
P4 Nästa är Sveriges Radio P4:s rikstäckande musiktävling för låtskrivare, artister och nyskriven musik. Lika länge som Sommartorsdagarna® har funnit har P4 Sjuhärad Sveriges Radio arrangerat musiktävling på Stora Torget. Här har man hittat stjärnor som Shirley Clamp och Niclas Andersson. 2010 utvecklades tidigare ”Artist i Borås” till Svensktoppen nästa, i år byter tävlingen namn till P4 Nästa! Tävlingen arrangeras över hela landet och var och en av de 25 lokala P4-kanalerna presenterar varsin finalist. Förra året var bandet Mackan ´n Matthew från Dannike ett av de 10 bidrag som gick vidare till riksfinalen. Bidragen som tävlar i de lokala finalerna spelas också på P4:s spellistor och det bidrag som vinner riksfinalen får dessutom en utmanarchans till Svensktoppen. Sjuhäradsfinalen av P4 Nästa! sker på Stora Torgets scen 6 juli kl. 20.00.

Sommartorsdagarnas innehåll:
18.00 Barnunderhållning – program släpps 18 maj
19.00 Lokalt förband - program släpps 4 maj
20.00 P4 Nästa! Sjuhäradsfinal
21.00 Huvudartist: Magnus Carlsson
21.00 Dansband - program släpps 12 april
22.00 Torsdagsallén på Hemgården – musik av unga för unga - band släpps senare i vår
24.00 Magnus Carlsson på Grands Nattklubb

Arrangör
Det är staden och näringslivet som gemensam bjuder på Sommartorsdagarna® i Borås. Sommartorsdagarna® startades 1989 och har sedan dess arrangerats av centrumbolaget Borås City. Sedan 2010 är det kommunala destinationsbolaget Borås TME medfinansiärer.
I siffror

81 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

491 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sommartorsdagarna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Magnus Carlson - Sommartorsdagarna® , Sommartorsdagarna

POPULÄRT I Borås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Borås

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
September