• Evenemang idag
8-17
Apr 2017
Maritiman Göteborg

L(ägg) Till På Maritiman i Påsk

Lördagen den 8 april är det dags för det säkraste vårtecknet i Göteborg - landgången till Maritimans alla fartyg fälls ut och flaggorna på Packhuskajen hissas igen! I tio dagar kommer det att finnas ett fullspäckat aktivitetsschema för påsklovslediga familjer.

Hamra, spika och bygg din egen drömbåt i familjeverkstan ombord jagaren Småland, utför kluriga vattenexperiment i Maritimans havslabb och följ med Virvelina på en spännande skattjakt djupt inne i fartygslabyrinterna. Vissa dagar kommer det dessutom att gå att bli ansiktsmålad till både påskkärring och påskpirat!

För generationen som gillar att upptäcka världen genom sin mobil så inbjuder spelappen Virvelinas äventyr till ett utmanande och annorlunda sätt att ta sig runt Maritimans fartyg på. Genom att lösa trixiga ledtrådar, svara på kunskapsfrågor, bemästra spel och kluriga pussel så belönas du med maskindelar till Virvelinas ubåt Nordis. Ju bättre du lyckas att lösa uppdragen, desto högre rang får du i slutet av äventyret - då det förhoppningsvis är dags att mönstra på!

För de mer vetgiriga så erbjuder vi guidade fartygsvandringar och varje dag finns det dessutom möjlighet att gå ordentligt på djupet genom att följa med på en temaguidning. Det går också utmärkt att ladda ner vår audioguideapp direkt till din egen smartphone - den är tillgänglig alldeles gratis på både svenska, engelska och tyska.

För aktuellt dagsprogram se Maritimans hemsida.

I siffror

403 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November