Lördag
8
April 2017
Bryggeriet Ångkvarn Uppsala

Civil War Imperial IPA - Ölpremiär i hårdrockens tecken

Rikard Sundén (Civil War och Sabaton) är nästa musiker att ge sig in i ölbryggningens underbara värld. Lördagen 8:e april kl 20 släpps Civil War Imperial IPA på Uppsalas bryggeripub Bryggeriet Ångkvarn.

Bryggmästaren Per Erik Alm har varit ett Sabaton fan sedan 2006 och de två har träffats på konserter i Sverige och runt om i Europa.

Rikard älskar hantverksöl och är själv hembryggare. Efter en Civil War konsert 2016 började diskussioner om att brygga en öl tillsammans.

Eftersom båda älskar välhumlad öl så kom diskussion snabbt in på att släppa Bryggeriet Ångkvarns första Imperial IPA. Som sig bör är Civil War Imperial IPA rejält torrhumlad och bryggd med tre av Rikards favorithumlesorter: Amarillo, Citra och Mosaic. Ölen bryggdes till tonerna av Civil War och Sabaton. Efter bryggningen hoppade Rikard in som gäst DJ.

Lördagen 8:e april kl 20 släpps ölen och då blir det såklart med en ny hårdrockskväll med DJ Baktakt och Civil War på plats. Välkomna in och se vad ni tycker om denna samarbetsöl.
I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

91 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bryggeriet Ångkvarn). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Civil War Imperial IPA - Ölpremiär i hårdrockens tecken, Bryggeriet Ångkvarn

Evenemang & biljetter i Uppsala

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook