Lördag
5
Augusti 2017
Tjo i Tjögsta Örebro

Tjo i Tjögsta med Doug Seegers

LÖRDAG 5/8 - 20:00
(Insläpp från 17:00)

Early Bird 150 kr (t.om 31/5 - begränsat antal)
Ordinarie 295 kr.
Student/pensionär 250 kr
Ungdom 150 kr (13-17 år i målsmans sällskap)
Bussbiljett Örebro-Tjugesta (t & r) 120 kr

Det har snart gått 3 år sedan Doug Seegers första möte med det svenska folket, tack vare det omåttligt populära "Jills Veranda". Det möte som skulle visa sig bli livsomvälvande och göra Doug till en av vår tids mest folkkära artister. Succén blev ett faktum och det skulle visa sig bara vara början. Under de gångna tre åren har Doug hunnit med över 200 konserter och 4 album och sommaren 2016 utsågs han till Sveriges flitigaste artist av nyhetsbyrån TT.

Det finns något som är särskilt anmärkningsvärt i Dougs karriär, förutom den uppenbara solskenshistorien – att gå från en hemlös gatumusikant, till att bli stjärna på andra sidan jorden, närmare 738 mil hemifrån, över en natt. Nämligen Dougs förmåga att leta sig in i hem och hjärta, och stanna där.

Doug Seegers ömsesidiga kärlek och tacksamhet för sin dedikerade och trogna publik är något som sällan skådats, och det är också tack vare det oändliga stöd som visas – som vi nu kan fortsätta detta äventyr tillsammans.
I siffror

132 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tjo i Tjögsta). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tjo i Tjögsta med Doug Seegers, Tjo i Tjögsta

POPULÄRT I Örebro JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Örebro

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
September
Oktober
November
December
Januari 2021
April 2021
November 2021