3-4
Jun 2017
Lödöse museum Lilla Edet

Lödöse Medeltidsdagar 2017

Välkommen till årets upplaga av Lödöse Medeltidsdagar, den 3-4 juni 2017 bakom Lödöse Museum.

Lödöse, med sitt förflutna som stor och myllrande hamnstad, Sveriges port mot väster och Göteborgs medeltida föregångare, bjuder in till en historisk helg fullspäckad med marknad, tornerspel, musik, gyckel, mat och aktiviteter som hör medeltiden till. Lödöse Museum erbjuder guidade visningar hela helgen.

https://youtu.be/ZIErW3oY4zk

Medeltidsdagarna hålls bakom Lödöse Museum, ett för eventet inhägnat parkområde med Ljudaborgs teaterscen, tornerspelsbana och marknadsdel. Tillgängligheten är god och förutom toaletter på området finns även handikapptoalett med skötbord inne på museet. Detaljerad vägbeskrivning hittar ni på hemsidan www.lodosemedeltid.se

Entréavgift:
Vuxen (18 ->) 100:-
Barn 10 - 17 år / student / pensionär 50:-
Barn under 10 år fri entré

Öppettider:
Lördag 3/6 10:00 - 17:00
Söndag 4/6 10:00 - 17:00

Vill du enbart besöka Lödöse Museum är det fri entré.

Deltagare, artister och övriga aktörer presenteras varje torsdag så spara eventet och titta in på vår hemsida där vi samlar alla anmälda aktörer.

Vill du medverka på marknaden som försäljare eller artist, eller har någon annan idé om hur du kan bidra till att väcka medeltiden till liv i Lödöse, tveka inte att höra av dig till oss!

kontakt@lodosemedeltid.se

Alternativt:
malin.holstrom@ljudaborg.se
markus.andersson@ljudaborg.se

Väl mött i medeltiden!
I siffror

181 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

116 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lödöse museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lödöse Medeltidsdagar 2017, Lödöse museum

Evenemang & biljetter i Lilla Edet

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook