Lördag
27
Maj 2017
Brewhouse Arena Göteborg

Live Music Fitness

Live Music Fitness i Brewhouse den 27e maj är världspremiären för konceptet som blandar träning och kultur! Endorfinerna man får från ett riktigt bra träningspass är otroligt närbesläktade med den rush som skapas när du rycks med i musiken från ett liveband med konsertnärvaro. Kombinera de två effekterna och få en festupplevelse utöver det vanliga!

Live Music Fitness är ett alkohol- och drogfritt event, och finns till för att erbjuda ett alternativ till den traditionella klubbkulturen och bryta alkoholnormen. På eventet ska du kunna träffa nya människor i god stämning utan förväntningar om att dricka. Det går även hand i hand med premissen att doping och idrott inte ar med varandra att göra.

___________________

INKLUSIVE ALLT
– Fri alkoholfri dryck från partnerbarerna
– Bevakad garderob
– Goodiebag från sponsorerna
– Merchandise T-shirt
– Två träningspass med liveband och alla endorfiner du orkar svetta fram!

Biljett: 250kr
ex. servige avgift.
Lördag 27 maj 2017, Brewhouse Arena
Köp här: http://burl.nu/l14vb3

15:30 - Insläpp och mingel
16:00 - Uppvärmning
16:15 - Genomgång av Set #1
16:30 - Set #1 Start
17:00 Halvtid
17:45 - Genomgång av Set #2
18:00 - Set #2 Start
19:00 - You don't have to go home, but you can't stay here!

Åldergränsen är 18 år. Endast förköp.

Med en smartphone kan du köpa din biljett online vid dörren på eventdagen.

___________________


HUR GÅR DET TILL?
Set #1 är ca 30 minuter långt, och består av övningar som kommer att vara utmanande för vissa, och kännas som en ordentlig uppvärmning för andra. Alla kommer att kunna delta, och beroende på kondition och fysisk kapacitet blir man olika trött. Övningarna utförs i takt, tillsammans, och lär känna varandra inför nästa utmaning! Glädjen kommer att vara stor, och vi skjuter upp allvaret till senare!

Set #2 är ca 35 minuter, och ger dig möjlighet att pressa ut lite extra energi. Endorfinerna är garanterade och de allra flesta kommer att kunna genomföra passet med bravur! Du anpassar din insats till hur det känns, och väljer själv hur mycket pannben du vill ta till!

___________________

LOKALEN
Den fantastiska scenen Brewhouse Arena, som med sin ombonade men ändå råa och industriella fabriksmiljö, ger Live Music Fitness och deltagarna möjligheter att skapa unika upplevelser. Arenan är Brewhouse centrala mötesplats, en flexibel event- och konsertarena, komplett med scen och teknikpark.

Brewhouse har lång erfarenhet av att arrangera allt från företagsevent till konserter med världsartister. Allt från Port du Soleil och Club 40 till Veronica Maggio, Markus Krunegård, The XX och Shout Out Louds har gästat under årens lopp. Listan fortsätter med Black Rebel Motorcycle Club, Anti-Flag, Imogen Heap, Amanda Jenssen, VNV Nation och Hoffmaestro, och nu äntligen Live Music Fitness med bandet Pannben!

___________________

FAQ
Q: Hur gammal måste man vara för att delta?
A: 18 år.

Q: Måste jag vara superstark för att orka allt?
A: Absolut inte! Men du bör gilla att röra på dig på ett sätt eller annat.

Q: När måste jag vara på plats för att inte missa något?
A: Senast 16.00 för att inte missa uppvärmningen och genomgången. Vi rekommenderar att du kommer i stort sett ombytt med överdragskläder.

Q: Finns det garderob i lokalen?
A: Jajemen, bevakad garderob ingår.

Q: Har Brewhouse omklädningsrum?
A: Nej, inte i nuläget. Det finns diverse gym i närheten, men i nuläget är inte logistiken spikad.

Q: Serverar ni alkohol under dagen/kvällen?
A: Nej, Live Music Fitness är ett drogfritt event för dig som vill ha ett alternativ till alkoholnormen. Eller för dig som helt enkelt älskar musik och träning!

Q: Sker workouten utomhus eller inomhus?
A: Vi håller till inomhus. Det blir så kallt om fingrarna när man spelar instrument annars.

Q: Behöver jag ha med mig egen vattenflaska?
A: Nej. Det är inte förbjudet, men det finns vatten och annan energigivande dryck på plats!

___________________

LIVEKÄNSLA
Bandet Pannben har sedan starten på 2016 profilerat sig som Sveriges enda renodlade liveband för CrossFit och gruppträning. Med både utbildning och åratal av erfarenhet från såväl musik som träning är dom unika i sitt koncept. Tidigare event har inkluderat tävling på CrossFit Backaplan, Burpees för Musikhjälpen och WOD på Metalbox.

Pannben består av Nils Ludwigson, Johan Rask och Christian Kullberg, med uppbackning av Felix Björklund. Frontmannen Nils känner du kanske igen från program som Gladiatorerna eller Ninja Warrior. Han är även löpcoach, aktiv inom hinderbanelöpning, och musiker med stort driv!

___________________

PRESSBILJETT
Vill du skriva något om oss? Hör av dig till [email protected] för exklusivt material!
I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

701 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Brewhouse Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Live Music Fitness, Brewhouse Arena

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Göteborg

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
September
Oktober
November
December
Januari 2025