• Evenemang idag
Tisdag
18
Juli 2017
Folkets Park Vetlanda

Kalas i Parken

Efter förra årets supersuccé är det dags för Clowner utan Gränser att i år igen tillsammans med Folkets Hus och Parker och Riksteatern bjuda in till en färgsprakande cirkusfest för hela familjen.

Melodier från hemlandet, grannlandet och drömlandet slingrar sig ut över parken och bjuder upp till dans. Som från ingenstans tar en scenshow form med cirkusartister, clowner och musiker. Med hjälp av publiken bullas det återigen upp till kalas.

Clownerna gör sitt bästa och vänder uppochner på allt, inklusive sig själva för att kalaset ska bli ett riktigt kalaskalas!

Fysisk komik, imponerande cirkuskonster och musik från världens alla hörn är ingredienserna i denna färgsprakande familjeföreställning som spelas utan ord. Efter föreställningen finns det möjlighet att själv prova på lite cirkustrix!

Artisterna på scenen har vana att resa runtom i krisdrabbade områden i världen genom organisationen Clowner utan Gränser och sprida skratt och inge hopp för barn och familjer som behöver det som allra mest.

Välkommen på kalas i parken!

FOTO: ANNA HUERTA
I siffror

319 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

Evenemang & biljetter i Vetlanda

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook