• Evenemang idag
Onsdag
24
Maj 2017
Sporthallen Timrå

Toner Till Tusen

Timrå är Musikavdelningen inom Scenkonst Västernorrlands vänkommun under säsongen 2016/17.

En mängd aktiviteter har genomförts under året; konserter för alla elever i åk 4-6 med Prokofievs klassiska musiksaga”Peter och Vargen” med animerad film av Susie Templeton, sing-along med klassiska barnsånger och instrumentpresentationer med Nordiska Blåsarkvintetten för alla förskolebarn i kommunen, TagTool – konsert med Nordiska Kammarensemblen och Sandra Mozard i Pangea är bara några exempel.

Och som avslutning på samarbetsåret spelar Nordiska Kammarorkestern tillsammans med i stort sett hela Timrå musikliv i Sporthallen den 24 maj kl 18.00 i konserten TONER TILL TUSEN.

Tillsammans med de professionella musikerna i Nordiska Kammarorkestern spelar och sjunger barn från Timrå kulturskola, förskolebarn, Timrå Musikkår, PROViva, Timrå Kyrkokör/MusiKentherna, sjUNG, Amina, Timrå Spelmän, Timrå Drill, och inte minst Timrås egna professionellt verksamma sångare Anna Hanning och Martin Häggström. En musikfest som heter duga!
I siffror

251 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden i Timrå natten mellan 29 och 30 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ

Evenemang & biljetter i Timrå

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook