• Evenemang idag
9-10
Dec 2017
Mitt Möllan Malmö

Julmarknad på Mitt Möllan

Välkommen till Mitt Möllans julmarknad 2017
- köp alla din klappar här.

Marknaden har ett brett utbud av lokala hantverkare och designers. Ett hejdundrade evenemang populärt bland både besökare och utställare. Huset fylls till bristningsgränsen av favoriter från tidigare år samt spännande nykomlingar.

Under marknadsdagarna bör du såklart även passa på att besöka Mitt Möllans fantastiska utbud av butiker och fylla på med energi på Malmös bästa foodcourt. Både butiker och restauranger kommer att ha särskilda marknadserbjudande under helgen.

Mycket kommer att vara sig likt från tidigare år, men en del överraskningar hoppas vi kunna bjuda på. Häng på, följ med och håll dig uppdaterad här på Facebook.

Är du en erfaren marknadsräv, passionerad pysslare, virtuos vid symaskinen eller en galen uppfinnare? Vi på Mitt Möllan älskar den kreativa kraft som finns i Malmö och drömmer om att att 2017 års julmarknad ska bli alldeles, alldeles underbar. Så vad väntar du på? Läs mer och gör din intresseanmälan till årets julmarknad 9-10 december.

Vill du ställa ut? Läs mer på mittmollan.se/marknad.

Välkommen kl 11-17 den 9:e och 10:e december!
/ Dina vänner på Mitt Möllan
I siffror

845 st

har besökt evenemanget på Nöje.se

POPULÄRT I Malmö JUST NU:

Hett evenemang

Evenemang & biljetter i Malmö

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook
Mars