Lördag
3
December 2016
Sandhamn Värmdö

Sandhamns Julmarknad

Succén fortsätter! Lördagen 3 december har Sandhamn sin egen lilla lokala julmarknad med små bodar och vinteröppna restauranger nere i hamnen. Nyhet för i år är en vedeldad flytande julbastu med gratis bastubad!

Bland ett tiotal bodarna kan man hitta allt från julmat med goda korvar, rödbetsbröd, ostar, hemgjord sylt och värdshusets egna sillinläggningar till hemstickade vantar, julkransar, fårskinn, skärbrädor, nubbeglas och konsthantverk. Jakob Welander från Sandhamnshjälpen säljer hembrända mandlar.

Det ryker från en gryta med glögg och lite pepparkakor. Sandhamns Värdshus säljer senap, knäckebröd, snapsglas, ett saftigt hembakat rödbetsbröd och flera olika sillinläggningar. På Sandhamns Värdshus mysiga pubdel serveras här mycket god och prisvärd mat. Sandhamn har flera restauranger som håller öppet under julmarknaden. Utanför Dykarbaren står en vacker eldstad med en inbjudande brasa. Baren håller öppet hela dagen och serverar kavring med skinka och god julöl.

Nytt för i år är den 15 meter långa pontonen med en helt nybyggd vedeldad bastu. Under julmarknaden kommer bastun att vara öppen för alla och det blir julmusik med inbyggd stereo och bastubad med tomteluva. Välkomna!
I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

522 st

har besökt evenemanget på Nöje.se
Tips på boenden i Värmdö natten mellan 16 och 17 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ

Evenemang & biljetter i Värmdö

På Nöje.se kan du söka evenemang och tillställningar från stora och små arrangörer i hela Sverige. Välj en stad, skriv in ett namn eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Sortera efter

 

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook